Inspiration i vårens tid

Det är en sann glädje varje gång man uppfylls av inspiration. Det sker alltmer sällan, men är lika glädjande när det väl händer.

Jag har haft äran att skriva på ett projekt med min gode vän Cato. Det har länge varit en önskan att få ihop något sådant, och när jag läste igenom våra försök imorse blev jag glatt överraskad. Vissa partier är lika bra som de var roliga att jobba fram tillsammans. Hoppas få anledning att återkomma i ärendet när projektet legat till sig och fått den nödvändiga genomgången och omskrivningen.

Har lyssnat igenom de flesta av Ö-världen böckerna de senaste månaden. Ursula K. LeGuin har skapat ett vackert och lågmält universum, som är bedövande mänskligt i sin fantastiska skepnad. Väldigt inspirerande resa har det varit tillsammans med Ged och Tenar. 

Har även sett på How To Be A Great GM youtubeserie om att bygga en kampanj. Mycket tänkvärda saker som dyker upp och väl värt att följa, även om det blir lite väl pratigt ibland.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.